Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Uitleg puntensysteem.

Hieronder leest u kort en bondig hoe ons puntensysteem is opgebouwd en hoe dit werkt.

Zoals u bij de voorbeelden van de zijden bloemstukken ziet heeft ieder formaat bloemstuk een eigen waarde. De belangrijkste waardes zijn; 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 36.

Als klant huurt u niet een aantal bloemstukken, maar een aantal eenheden.
Stel dat u 40 eenheden huurt, dan mag u de ene keer 20 tafel bloemstukjes van 2 punten uitkiezen, wilt u de keer erop 4 x een bloemstuk van 10 punten, dan maakt dat contractueel geen verschil.

De meeste van onze klanten hebben een vast aantal tafels, balies e.d. daar veranderd het niet zo vaak, maar er zijn ook klanten die bijvoorbeeld 100  eenheden huren en iedere twee maanden bekijken wat ze in de bus het meeste aanspreekt.

Door dit systeem krijgt u eens per jaar een duidelijke factuur en weet u exact waar u aan toe bent. Tijdens het wisselen van de bloemen, zullen nooit meer eenheden worden achtergelaten dan op het contract staat (mits duidelijk met de klant overeengekomen).

Bijhuren
Met een evenement, jubilea o.i.d is het altijd leuk om een extra versiering te hebben. Bijhuren is per periode van twee maanden eenvoudig in het systeem in te passen. Tijdens de wisseling neemt u het gewenste aantal meer. Bij de wisseling daarna levert u deze weer in en wordt het aantal eenheden voor een periode van 2 maanden via een deelfactuur aan u berekend.

Heeft u bloemen nodig voor een korte periode, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan via info@bloemenhuren.nl of via 0318-640616.